Testament

Een goed doel willen steunen, is één ding. Dat correct verwoorden en in een testament gieten is een ander paar mouwen. Je bent niet de enige die verdwaalt in de formuleringen en formele voorwaarden van een testament of legaat. De Belgische wetgeving rond het erfrecht is ingewikkeld.

Het Filantropisch Centrum Pelicano helpt jou daarom bij de redactie van jouw testament. Ons expertenteam schrijft jouw wensen neer zodat ze aan alle wettelijke vereisten beantwoorden en er ook geen foute interpretatie mogelijk is.

Nogal wat goede doelen zijn overal bekend, hebben vaak al een lange geschiedenis en boezemen vertrouwen in. Maar misschien heb je een ander goed doel voor ogen? Een kleine begunstigde zoals de lokale voetbalclub, het dorpsschooltje van je kleinkind of een regionaal initiatief. 

Je kan met een gerust hart aan meerdere goede doelen nalaten. Dankzij jouw samenwerking met het Filantropisch Centrum Pelicano voorkom je eventuele misverstanden en tijdverlies. Onze experts helpen jou hierbij.

Vragen over een testament?

Download de brochure

Lees je graag meer? Vul jouw gegevens in en doorblader de brochure.

Download hier gratis de brochure en kom alles te weten over het Filantropisch Centrum Pelicano.

Nieuwsbrief: schrijf hier in